Fr. Gjerustads verden

Velkommen i min hule... skal kanskje av og til gi dere en liten titt i mitt liv. Jeg liker det iallefall. Jeg holder til i nord, på en Uio base. (Ungdom i Oppdrag.) Jeg er stab på en disippeltreningsskole. En genial jobb siden jeg elsker Gud, mennesker og friluftsliv... :)

Tuesday, February 13, 2007

jeg kjørte hundeslede med denne karen i går. Viili ateqapoq. (Han heter Viili.) Det var en morsom, rask, kald opplevelse. Haha.

4 Comments:

Blogger Marthe said...

Kjære skjønne, søte, snille. morsomme Kjersti! Så gøy at du er så flink til å oppdatere bloggen din, spørsmålet er bare: HVORFOR HAR IKKE JEG VÆRT PÅ DENNE SIDEN FØR? Du har jo omtrent dagsaktuelt stoff. He he.

Så gøy å se bilder fra hvordan det er på Grønland (eller er det med to n-er?) Ser ut som du har vært med på mye moro og spennende. Akkurat det med hvalfett-godteri tror jeg jeg kunne klart meg uten, men. He he:-)

Håper du har det bra min skjønne!

10:15 AM  
Blogger Marthe said...

Nå har jeg også fått meg blogg, så jeg blir kjemeglad hvis du legger igjen en hilsen en dag:

www.marthesblog.blogspot.com

8:10 AM  
Blogger Helene said...

Heia vennen:) nå savner jeg deg altså! godt jeg kan inn å se på bloggen din! å godt du har det så kjempe bra! tenker på deg!
snakkes snart håper jeg, si ifra når du er i norge så kan jeg ringe deg vettu:)

2:37 PM  
Blogger Helene said...

Nei nå er det lenge sia du har oppdatert her altså!!! Jeg er inne hver dag i spenning om det er noe nytt fra Kjersti!! men nei... jaja håper du har det strålende hvor enn du er i denne verden! har ikke kontroll lenger. men tror du fortsatt er på grønland??? Savner deg masse her! Helene

1:44 PM  

Post a Comment

<< Home